fbpx
053 832 805 - 0479 553 728 info@vinoperpassione.be

CORONA

Beste wijnliefhebber,

In deze corona tijden is veiligheid en voorzichtigheid een must.

Bij aankomst in onze Enoteca is het dragen van een mondmasker daarvoor verplicht.                                                        Omwille van de “social distancing” regels is het aantal aanwezige klanten binnen in onze zaak beperkt tot 2 personen. Bij mooi weer kan men wel tot 4 personen ontvangen in onze patio. Handen ontsmetten met alcoholoplossing (Nee! Niet met wijn of grappa) is verplicht bij aankomst, na gebruik van WC en voordat er betaald wordt aan de betaalterminal. 

Voor bestellingen On-Line van minstens 6 flessen uit ons assortiment, ofwel d.m.v. ons contact formulier ofwel telefonisch, leveren wij, zolang de coronamaatregelen van toepassing zijn, gratis aan uw kot in een straal van 15 km rond onze vestiging.

 Goed om te weten:

Door het enorm succes van onze wijndegustatie van 17 tot en met 21 zijn wij nu aan het werken aan een nieuwe formule voor in de toekomst. Dit vraagt natuurlijk tijd en inspanning maar wij kijken er naar uit om jullie op een regelmatige manier te mogen verwennen met ons nieuw concept.