fbpx
053 832 805 - 0479 553 728 info@vinoperpassione.be

SAUVIGNON MYO’ Vigneti di Spessa DOC Friuli Colli Orientali

De Myò selectie wijnen van het huis Zorzettig, waaronder deze Sauvignon Myo’ DOC “Vigneti di Spessa”, zijn eigenlijk de topwijnen van dit geweldig wijnhuis.

Als je voor een fles Myò staat, zullen onze dromen ook voor jou logisch zijn. Liefde voor authentieke waarden. Myò is een concept dat van ver begint en is ontstaan ​​uit liefde voor de oostelijke heuvels van Friuli. In dit land liggen de Zorzettig wortels en dit land is bevoorrecht door een bijzonder welwillende natuur die deze heuvels de eenvoud en onherhaalbare rijkdom heeft gegeven als de ideale omgeving voor wijn, dit alles is Myò, dit alles is de Zorzettig cultuur die nood heeft aan bescherming.

Organoleptische eigenschappen:

Een wijn met een schitterende gele kleur en groenachtige accenten. De neus is intens, maar niet overdreven, de geur is elegant en complex met boventonen van tropisch fruit zoals mango en passievrucht, en hints van salie en witte perzik. De smaak stelt niet teleur van wat er van de neus wordt verwacht: in eerste instantie is hij fluwelig en goed uitgebalanceerd en veel van die gewaarwordingen op de neus zijn nog steeds waarneembaar. Met de zeer lange afdronk, waar de pittige smaak bijzonder uitgesproken is, vinden we de oorsprong van deze variëteit wijn terug.

Analytische eigenschappen

Alcoholgehalte: 13% Vol.

Totale zuurtegraad: 5,5 g / l

Restsuikers: 2,5 g / l

Totaal droog extract: 19 g / l

Onze Enoteca biedt u de mogelijkheid om deze prachtige Sauvignon Myo’ te komen ontdekken.

19,72 € per fles | 18,74 € de fles verpakt per 6 flessen | Meer info ? Klik hier