Het is eindelijk zover, nu de meeste van ons volledig gevaccineerd zijn, hebben wij het genoegen onze nieuwe wijnproverijdagen met uitgebreid buffet aan te kondigen voor Vrijdag 17, Zaterdag 18 en Zondag 18 September in 2 dagelijkse shiften van 6 uur ieder.

De eerste shift start om 12:00 uur en eindigt om 18:00 uur. De tweede shift start vanaf dan en eindigt om 24:00 uur (onder voorbehoud van eventuele nieuwe coronamaatregelen).

Die dagen kan u tot 57 wijnen komen ontdekkend en proeven in combinatie met een aangepast Italiaans buffet en een kaasbuffet (voldoende als maaltijd).

Om hieraan te kunnen deelnemen vragen wij een kleine bijdrage van 22,00 € per persoon. Dit is te betalen tijdens de inschrijving met onze  inschrijvingsapp hieronder via de dienst Mollie (deze laat verschillende betalingsmogelijkheden toe waaronder Bancontact en Kredietkaarten). 

Ter verduidelijking, tafels 1 en 2 zijn kleine tafels binnen de wijnproeverij. Tafels 3 tot 6 gelden ieder voor een kant van onze grote tafel in onze patio. Deze tafel is overdekt en er is ook verwarming voorzien. Bij felle regen of storm verhuizen deze plaatsen wel naar binnen in onze woonkamer.  

Om meerdere personen in te schrijven moet men ieder keer door de inschrijvingcyclus gaan. 

Indien u voor een koppel wenst te reserveren stellen wij voor om de plaatsten A en B van iedere plaats te reserveren (b.v. 2A+2B, …5A+5B).

Die dagen zullen wij de covidreglementatie toepassen die op dat moment van kracht zijn in de horeca sector.

Ter info, de gemeente heeft het onze klanten moeilijk gemaakt om te parkeren door het aanbrengen van gele gestipte lijnen. Weet dat er meestal wel parkeerplaats te vinden is in de zijstraatjes voor en in de bocht van de Bosstraat.

Om te reserveren zie hieronder

Laden...